LIVE

HTML/JavaScript

Geng Baek Hati

Saturday, December 31, 2011

Selamat Tinggal 2011..Selamat Datang 2012.

Assalam , okey aku baru balik dari beli barang2 sekolah tadi . Aku tak sure tabiat aku memang suka shopping last minute ke ape? haha , okay2 .Ni haa , dah last day tahun 2011 , melambak laa blogger2 semua nak upsate pasal azam baru la , ucapan maaf la , combine segala pahit manis 2011 la kan . so aku pun nak la jugak update , hari last 2011 kot , haha .



Hmm , 2012 memang akan jadi tahun yg mencabar bg Zam Ijam sebab..............SPM TAHUN NIIIIIII.....oomennnn nak balik 2008 balik boleh tak ? nak jadi budak form1 yang nerd2 , baik semula , haha .SPM ni aku harap sgt2  dapat result yang dapat gembirakan family aku lagi . Anddddd aku tak sabor2 nak tengok dunia mahasiswa niiii .haha .sabar zam sabar . Okey ni antara azam aku yang bermula esokkk! :

-------------------------------------------------


i.Of course la result gempak SPM kan
ii.masa belajar Zam lagi bnyak dari masa tengok tv ;(
iii.update lagi banyak entri blog ni (inshaAllah)
iv.nak tambah berat badan (Zam kurus la)
v.kumpul duet nak beli fon baru
vi.lagi mesra dalam FB(Zam memang kurang mesra) #kantoi
vii.kau rasa cukup lagi tak azam Zam ni ?
viii.cukup la tu kan , nak banyak2 buat apa , nanti tak tercapai dek akalmu pulak kan



----------------------------------------------

Ameeeeenn . Semoga tercapai dan tak jadi macam lagu elyana tu pulak adoi , haha .Last sekali , Zam Ijam ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru n Happy New Year 2012 kepada rakan2 taulan , rakan2 FB , cikgu2 sekolah#kalau diorang bace la , insan tersayang#ade la , rakan2 blogger dan KAMU yang tengah tengok skrin ni ! I wish u all a very best of luck dan moga2 sentiasa dilimpahkan kebahagiaan olehNya .



tik tok tik tok ------> 2. 0. 1. 2  !!!


pssst : nak sambut new year dengan spongy aku ni , boleh ? haha , ok assalam . 

4 comments:

eddy syrol said...

semoga seeeemua azam tu tercapai...
good luck zam (~_~)

Zac Rega said...

gud lok !

Blogger bernama Zam ! said...

eddy syrol : thnx abg . amin . >_<

Blogger bernama Zam ! said...

Zac Rega : thnx adk ! u too .

tempoh umur blog zam

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers