LIVE

HTML/JavaScript

Geng Baek Hati

Saturday, December 17, 2011

ohhhh MENNNNN!! He is so LUCKY!!

HELLLOOO HELLLO HELLO semua , dah lebih seminggu aku tak update blog ni kan , hmm semua tu disebabkan ketidakseimbangan emosi aku akhir-akhir ni . Okay cukup , actually aku mmg tak plan pon nk update hari ni , tp bila macam macam benda yg aku jumpa , tu yg membuatkan aku super duper extreme nak update pasal sorang mamat macho pelas melas cute ni ..haa nak tau sape --->Hafiz Zainal.
Haa siapa dia ni ?? aku jd super duper extreme sebab SORE DIA BESTTT GILAAA WOHHH .



Okey aku ceritakan skt macam mana aku boleh tau kewujudan abg Apis *tua 3 tahun je dari aku , mule mule aku on blogger then tengok si Zac Rega ni update entri pasal dia dah join satu contest : Senyuman Mahal II , so aku pun skodeng la sekejap , then aq blogwalking la belog abg macho ni . Then tengok punye tengok punye tengok , dia ada account youtube la , eh twitter pun ade , aku pun ape lg semua jenis account dy ade aku add/subscribe/follow/like *over tak? . Oh mennnn, first impression aku bile tngok dia bukak mulot untok nyanyi buat cover tu sume , aku cakap "Bia betik dia yg nyanyi, sedap gila sore dia,kalah aku"*haha abaikan. So bila aku da bukak video2 lain , so mmg betul la dia yang nyanyi . Beruntung gila dia kan , sore sesedap gemersik kalbuuuu *eehh , tambah tambah jadi penyanyi bila ada event dekat kolej dia .


 Suka gila dia bawak lagu ni , aku yang nyanyi lagu ni pun kadang2 timbul timbul urat aku nak sampai high note. So aku memang tabik SPRINGGG la kat bro ni , and aku ade dengar dia ni dah  dilamar oleh KRU STUDIO . pergghh kau tengok betapa lucky nya dia , eh tapi itu aku dengar je la , tak tau la betul ke tak .Kepada bro Hafiz Zainal keep it up okay . I'm your big fan now . haha .
Korang korang yang nak tau lebih lanjut tentang abg Apis ni boleh terjah ke link berikut :


Sekian update untuk kali ini . Assaalam .

10 comments:

[ h a f i z ] said...

wow... thanks a lot..
about lamaran tu blom lagy.
actually, KRU studio panggil ke studio dorang utk interview..
but now, im in egypt, so cuti balik msia bulan 2 ni baru sempat nak pgy studio dorang. InsyaAllah. doakan ye

Zac Rega said...

abg zam . thanks leerr tag nme sye yg ta femes tuh . hah ! bawu taw ke si hafiz zainal ni ? heheh . sian-sian , and hafiz zainal ... I'm your big fan too !

Joe_Hans said...

full package! full stop....

Blogger bernama Zam ! said...

[ h a f i z ]:haha , no problem bro , moge2 berjaya n everything went well okay ! Ameeeen .

Blogger bernama Zam ! said...

Zac Rega : elehhhh haha okay2 . tau la dia tu HOTTT!!

Blogger bernama Zam ! said...

Joe_Hans : haha ,betul betul betul! noktah ....

Edy Fee said...

wah hebat la dia..rupa ade suara ade

si robot comel said...

waah,suara dia sedap beb!cair wa ni,hehe

Blogger bernama Zam ! said...

Edy Fee : memang hebat! cemburu gila dgn dia adoi , haha

Blogger bernama Zam ! said...

Si Robot Comel :haha , dah cair ? masuk freezer cepat!

tempoh umur blog zam

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers