LIVE

HTML/JavaScript

Geng Baek Hati

Friday, January 13, 2012

FIRST entry in 2012.

Assalamualaikum . Dah lebih 2 minggu aku tak update blog newbie ni , biasa la student kan . Tambah tambah dah form 5 sekarang , so more tired la kan . Sekarang zam ada dua jawatan penting tahun ni . Memang kena bersikap tanggungjawab la kan , nanti tak pasal pasal rusak sijil berhenti aku nanti haha . Aku harap pelajar pelajar lain yang diberi jawatan tu jalankanlah tanggngjawab anda sebaiknya okay . #pesanan prof zam .



Aku sekarang tengah mood santai dulu , asyik study je kan nak jugak parappapapa i'm lovin it *ehh? .
So aku layan lagu terbaru artis seusia aku ni aje . Memang layan la lagu ni , simple n sweet . Aku sayang SAHABAT aku , of course la korang semua sayang sahabat korang kan , kalau tak sayang tu maknanya Talam Lapan Belas Muka la kau ni kan .Okey layan lagu ni ...




pssstt : Sahabat untuk selamanya..berbagi dan saling menjaga bla bla bla..

4 comments:

eddy syrol said...

cool.. (~_~)

Edy Fee said...

sweetnye ...boleh tahan layan la lagu ni

Blogger bernama Zam ! said...

eddy syrol : absolutely cool man .! ^^

Blogger bernama Zam ! said...

Edy Fee :mmg sweet , bolehla buat hilang penat belajar kan ,. ;)

tempoh umur blog zam

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers