LIVE

HTML/JavaScript

Geng Baek Hati

Sunday, December 04, 2011

ohh MENNNN!! ARTIS follow ZamIjam..

Assalamulaikum kamu kamu kamu . Wey wey wey wey , aku tengah mood eksaited plus plus gembira sampai loncat2 macam orang gila tepi pasar malam *erkk . haha okay , aku tak tau sama ada lepas kau tengok apa aku nak tunjuk ni kau akan  cakap "Ek'eleh dia pun follow aku jugak" . Tak kisah la , yang penting aku happy heppy hapy hepi . Kau nak tau apa sebenornya yang aku dok sebok cerita ni , haha okay ni ha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V



*klik untuk cepat membesar

Retis Fazley Yaakob follow twitta aku laaaaaahhhhh!!! oh MANNN . aku memang tak tau nak cakap apa la nih , first2 aku cakap " eh tak kan lah , orang lain kot , nama je sama" tapi lepas aku check betul2 . oh MENNNNN *lagi sekali . Betul laaaa . Terus je aku buat macam ni :
|
|
|
|
|
|
|
|
V

*klik untuk cepat membesar

Kau tengok tahap keterujaan aku , haha . Yer la sebelum ni mane pernah RETIS follow twitta aku . First time ni , sebab tu aku jadi terencat sikit adoii . Hehe ok bai .

18 comments:

Joe_Hans said...

lepas nie, suh siti follow plak.. ngehehehhe

Blogger bernama Zam ! said...

Joe_Hans : haha ,. siti , wuihhh lagi eksaited plus2 camtu huhu

AIN RADZI said...

untunglah..owang fofula kan...

Blogger bernama Zam ! said...

AIN RADZI : eh eh takde mane fofular nya , tengok lah follower sy , baru 100+ kan . :)

Bluewendy said...

ohh mennn...!! hehehe.. sker die..:P

Blogger bernama Zam ! said...

Bluewendy : haha , thnx follow me sis . :)

hafrawiey ozakawa said...

suke la yer????mmg best klo artis follow kite..hehehhehe...



p/s:done follow here..follow back

hyz said...

teruja lah tuh.. haha

TiraPengemis said...

ewah2....hepynyeee die...hehe

Amir Baker said...

Huyyo bertuahnya awak! seronokkan. jeles okay...:D

Blogger bernama Zam ! said...

hafrawiey ozakawa : huhu , betol2 , shila amzah pon dah follow *tmbah eksaited haha

p/s : okay follow u back ;)

Blogger bernama Zam ! said...

hyz : ape tggu lagi , tak nak tweet2 dgn zam ? ahaha

Blogger bernama Zam ! said...

TiraPengemis : huhu , boleh la happy nya .

Blogger bernama Zam ! said...

Amir Baker : haha, takde bertuah mane la , baru dpt tau yg abg Fazley mmg akan follow balik follower2 dia , adoi haha

hyz said...

sy x de twitter la

hawiz said...

wahhh......peymes la zam pasni...

Blogger bernama Zam ! said...

hyz : sebab zam tau abg xde twitter la, zam buat ayat2 hasut suruh buat twitter tu haha.

Blogger bernama Zam ! said...

hawiz : femes? takde makne la , cube tanye2 org , kenal tak zam ijam ? konfem tak kenal haha .

tempoh umur blog zam

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers