LIVE

HTML/JavaScript

Geng Baek Hati

Saturday, November 12, 2011

ZAM IJAM join contest En.Shahmin







Assalamualaikum semua . Kali ni aku nak join contest yang dibuat hasil kerjasama Cik Linda dan En.Shahmin ni . Contest ni diberi nama Creative Candid With Buddies .The truth is aku tak tahu pun akan kewujudan contest ni sampai la En Shahmin ni sendiri yang jemput aku untuk join through my shoutbox .





Contest ni senang je , sebab tak memerlukan apa apa syarat yang mungkin membatas kan para blogger untuk join .Hanya sertakan gambar-gambar candid kamu semua dengan buddies masing-masing .Diingatkan paling maksimum 3 keping gambar sahaja yang boleh disertakan . Kalau anda masih tak puas hati , boleh tonyoh sini untuk tengok full description about this contest .



Berikut merupakan gambar-gambar yang tak seberapa aku : -





First candid :


Gambar ni di ambil masa dalam bas nak bertolak ke Pulau Pinang . masa ni tengah sibuk cerita apa yang masing-masing bawak and perancangan bila dah sampai Penang nanti .haha .






Second candid :


Gambar ni pulak ditangkap masa kitorang tengok-tengok rumah peninggalan Tokoh Melaka:Munsyi Abdullah di Kampung Ketek. Ni kononnya baru balik and nak masuk rumah la ni ,haha.





Third candid :


Gambar yang ni pulak di-snap di Dataran Keris,Alor Gajah lepas kitorang baru balik dari majlis Anugerah Pelajar Cemerlang PMR/SPM/STPM tahun lepas dekat sekolah . Time ni memang tak de kerja , so lepak-lepak je la kan sambil minum Slurpee and icecream . Nyum nyum !



Okay , memandangkan tuan punya contest ni tak menyertakan syarat untuk tag blogger-blogger lain, kamu semua jangan ingat contest ni hanya khas untuk blogger yang di jemput saje , tapi untuk semua . Jadi kalau ada yang berminat  , boleh la cepat-cepat selongkar segala album gambar yang kau ada selama ni *erkk .
Oh ya , korang mesti tertanya-tertanya , 'apa hadiahnya' kan? so , setakat ni , jumlah betul dan apa hadiahnya belum lagi diputuskan , tapi tak mengapa , sebab aku join contest ni bukan sebab nak hadiah je semata , tapi nak eratkan hubungan sesama blogger , kan baik amalan aku ni? *angkat bakul naik lif .
Okay SALAM .


12 comments:

eddy syrol said...

good luck!

Blogger bernama Zam ! said...

Eddy Syrol : thnx abg ! jemput la join :)

Siti Nurazlinda said...

thanks for joining us :) Good luck okayy .


oh , before lupa . tarikh tutup mungkin akan dipercepatkan . teruskan mengikuti perkembangan contest ni ya !

Blogger bernama Zam ! said...

Siti Nurazlinda : ur welcome ,
okay .:D

Hizami Rahim said...

good luck ye.

Blogger bernama Zam ! said...

Hizami Rahim : eh eh ade bau karpet la kat sini ,haha gurau2 .
btw thnx .:D

YNA said...

salam kenal org melaka :)

happy blogging ya? :)

Blogger bernama Zam ! said...

YNA: oh Yna pun orang Melaka ke? huhu , okay happy blogging too . :D

Hizami Rahim said...

good luck.

Blogger bernama Zam ! said...

Hizami Rahim : wahh ni dua kali komen , confirm tak prnah ingat yg abg dah komen kat entri ni kan sebelum ni ? huhu . but sokey . appreciate it . thnx again .^^

ed shokolath said...

besar2 tulisan.. senang nk baca :)

Blogger bernama Zam ! said...

ed shokolath : memang sengaja setting besa besar , supaya tak la sakit mata orang baca ,haha .thnx komen .;)

tempoh umur blog zam

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers