LIVE

HTML/JavaScript

Geng Baek Hati

Monday, November 21, 2011

MANA lagi DUA??





Assalam . Selamat petang . Kali ni hanya sekadar short entry saja dari aku . Aku sebenarnya memang dah lama nak update pasal ni , tapi ada la benda benda yang menghalang aku daripada meng-update ni kan . Jadi , supaya kamu semua faham , perhatikan gambar ni :-

*kau tengok kat dalam kotak merah tu







Lepas tu , tengok gambar ni pulak :-

*tengok kotak merah jugak .


Jadi , mana lagi 2 orang follower aku??? bende ni dah lama  kot berlaku kat aku atau mungkin kat korang korang jugak  , jadi apa pandangan korang atau korang tahu macam mana nak terangkan kat aku apa yang terjadi actually? Aku ada jugak tanya member blogger aku , dan dia jawab "memang macam tu la , aku pun pernah kena sekali, aku biarkan aje" . Tapi , aku still tak puas hati , then aku try godek godek kat google :-




Aku sendiri tak paham , apa hasil carian ni , jadi , ada siapa siapa yang bijak pandai nak tolong aku?

20 comments:

rATU bIDADARI cHENTA said...

alamak kat pScrn 2...entry ratu atas skali..
hehe

ala pasal 2..ratu sndri pon xtau..t ratu try kodek2..mana tau dpt jawapan yg dicari..ehehe

eddy syrol said...

ceq pun have no idea..hehehe

Zac Rega said...

biarkan je abg , coz my sis .. followers dia dah dua ratus . semua hialng ,padahal kat dashboard ade . pelik kan ??

*sabar

syahnaz said...

http://whereistheloveiz.blogspot.com/

jom follow

Blogger bernama Zam ! said...

rATU bIDADARI cHENTA : tu la pasal , thnx ratu :)

Blogger bernama Zam ! said...

eddy syrol : adeh , cepat cari adea huhu .

Blogger bernama Zam ! said...

Zac Rega : ohh ye ke , memang peliks ..hummm .

Blogger bernama Zam ! said...

syahnaz : tengs singgah . done .:)

k.h.a.l.i.l.a said...

huhuu... tah la. bende ni kat sy pun slalu jadi. tp bukan pasal follower berkurang. kdg2 katela follower 550. tak lame follower tambah 2 org. patutnye follower jd 552 kan? tapi, tengok2 follower jd 554. ke ade yg follow scra private? huhuu... tah la.

Blogger bernama Zam ! said...

k.h.a.l.i.l.a : humm maybe lah kot . kadang2 geram gak dgn blogger ni , adeh .hahha

c'axoera said...

follow u here, pls follow me bck eyh :D

Minat kita mgkin berbeda tapi I loike!http://ch000tz.blogspot.com/2011/11/welcome-home-sifu-tiesto.html

Blogger bernama Zam ! said...

c'axoera : okay :)

hyz said...

kdg2 blogger tersebut unfollow blog tersebut. kita boleh follow, kalau kita da follow, tetiba kita tak nak follow, boleh buat. tapi saya lupa... hahah. sama konsep mcm fb jugak...

Blogger bernama Zam ! said...

hyz : oh macam tu eh , faham faham . it's ok la kan . apa apa pun thanx abg Hyz .

محمد رازيق said...

aku pun tak de idea bro.. huhu

Blogger bernama Zam ! said...

mohd razik : hurm it's ok la bro . btw thnx sudi follow and comment .:D

hawiz said...

tu la..mebi diorg unfollow blog..ntah la..biasa la..kdg2 da follow..pastu unfollow..bia je...

Blogger bernama Zam ! said...

hawiz : hurm maybe . tak pe la , it's ok kan . thanx okay comment .^^

by Shah [SC] said...

nk pelik ape nye bro...tuh die follow anonymous bkn public :)

Salam dari shah ye..tumpang lalu..nmpak nye

ade entri yg trtinggl...kalu sudi follow skali ye..jom baca:



Entri Pasal Nuffnang! : Says.my Pesaing Nuffnang!

Giveaway Shah!  : Blog SC Follower Giveaway!

Entri Blog Income  !   : 1st Cashout Says.my

Ruang Iklan Murah!   : Pakej Iklan Murah!

Blogger bernama Zam ! said...

by Shah[sc] : zam ni baru lagu dalam blogger , so mungkin ade bnyak bnde yang zam tak tau lagi , apa apa pun thnx for ur opinion n comment . :)

tempoh umur blog zam

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers