LIVE

HTML/JavaScript

Geng Baek Hati

Monday, February 06, 2012

Dissection of FROG...

Salam Blogger semua .Khamis lepas(2/2/2012),kelas aku kena buat experiment dissection of frog .Ni memang my first experience bedah bedah ni HAHA .Actually cikgu kitorang lambat informed,sehari sebelum buat baru dia cakap, so aku memang tak tau mana nak cari katak*AkuPenggeliSebenarnya , so keesokan harinya aku datang ke sekolah dengan lenggang-lenggok senang hati tanpa si buah hati katak di sisi .Aku tak de la rasa bersalah sangat tak bawak katak , sebab ade kelas-kelas lepas yang 2 SAHAJA katak yang dibedah .Tapi , ahli kumpulan aku bersemangat sangat nak bedah itu katak , last last ade kumpulan lain yang bagi katak diorang dekat kitorang *SebabKatakDiorangDahBanyak .Aku pun macam ,,ahh kenapa perlu bedah katak , kerana sesungguhnya aku PENGGELI KATAK ! dan itu menyebabkan aku orang terakhir yang memakai glove dalam kumpulan aku . Dah , tak nak cakap banyak , enjoy  saat-saat kematian katak ini ...



Dia masih hidup 



"Korang ni main buat je , cuba baca procedure dulu" , aku berkata .




Aku memang gelap .==' .Action lebih pegang gunting .




Kenangan terakhir dengan Si Mati





Time ni nak tengok structure erythrocyte dalam darah Katak tu .(Kau tengok , aku bagi sepenuh perhatian dekat apa yang cikgu terangkan,haha)





Ini perbuatan kejam one of my classmates, dia tanggalkan kulit Si Mati ..kejam  kejam .




Dia ni memang excited snap-snap gambar katak tu, boleh gelak-gelak lagi .Heartless .




Si Mati ni nak balas dendam sebab bunuh dia , jadi LARI laaaaaaa ..


I will remember this moment forever , masa sekolah bedah katak , lepas sekolah bedah MAYAT , haha mati la .Okay guys .



pssst: credit for Eli and Nabilah for the pictures .


3 comments:

Joe_Hans said...

ok..saya sangat geli! hahaha

Blogger bernama Zam ! said...

Joe_Hans: kita sama . but at least saya masih mampu menyentuhnya haha .

lydia hawani said...

haha.. semua org mcam best je doq main dgn katak tu.. sedihnya , lydia xdpt ase bedah katak ni sbb dax sastera.. UNTUNGLA.. :p HEHE.. ( peace)

tempoh umur blog zam

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers