LIVE

HTML/JavaScript

Geng Baek Hati

Saturday, October 22, 2011

Contest DANIEL ADIE : SISPA



ASSALAMUALAIKUM , SALAM SEJAHTERA 





Apa khabar reader-reader sekalian ? ada baik ka? ye lah , aku dah lama tak update blog  ni , due to FINAL EXAM yang mampu membuat aku tercekik guling-guling tu la .



Okeh , aku update ni sebab nak meng-Join satu contest dari Blogger Kacak Mr. Daniel Adie ni .
Actually this is my first time ever meng-Join contest-contest ni . so kalau ada yang kureng sana-sini , kau faham-faham je lah .




Contest ni pun dah agak lamo sebenonye , cuma aku jer yang ketinggalan nak Join ni , ni semua sebab SEKALI LAGI---->> FINAL EXAM aku . sila kesian terhadap aku . Jadi memandangkan aku sekarang ni tengah cuti dari mood exam sebab pepriksaan tersebut akan bersambung semula 2minggu akan datang , aku pun nak la jugak join ini contest , tak nak ketinggalan lah katakan . sebab aku nak merasa ada patung Angry Bird yang ala-ala comel tu . Asek pelok si Spongebob aje , HAHA! sory span kuneng .

Baeklah , ini gambar aku yang tak sempat nak edit lebih-lebih disebabkan masa yang LIMITED .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v






 Gambar sebelah kiri ditangkap di saat aku  pergi expo dekat Alor GAJAH 
manakala gambar di sebelah kanan ditangkap di saat aku takde mood .NGEH NGEH NGEH .




Dan SLOGAN aku------>> 



Terkadang, senyuman palsu terukir apabila hati tidak merelakan setiap gerak-geri kita diperhatikan disebabkan emosi diri yang tidak stabil pada saat itu.





Oleh karana Syarat-syaratnya kena tag blogger lain .. aku tag . .



Hati dah maken cuak sebab join last-last menet , harap-harap dapat saguhati pon jadi la .
Baeklah . SEKIAN.

12 comments:

DanieL AdiE said...

Dear Zam..

Thanx so much for joining my Contest walaupon sibuk dengan Final Exam..

Appreciate it..

All the best ya..

Blogger bernama Zam ! said...

Daniel Adie : it's sokey Abg !
Semangat punya pasal HAHHA!
thanx ! ^_^

hyz said...

gud luck =)

Faten Bery said...

hehe..dtg jenguk cni..thanks coz sudi tag cik bery ^_^

Blogger bernama Zam ! said...

hyz : thanx a lot abg Hyz ! ^^
nebes nih .

Blogger bernama Zam ! said...

Faten Bery: most welcome cik bery :)

Hizami Rahim said...

good luck.

Blogger bernama Zam ! said...

Hizami Rahim : thanx a lot cekgu zami ,

*bangge seyh abg zami komen!haha.

aien_sunflowerz said...

contest yg sama...

http://aientetra.blogspot.com/2011/10/contest-daniel-adie-sispa.html

Blogger bernama Zam ! said...

aien_sunflowerz : HUHU , pesaing nih .haha ape2 pun gud luck!

reez said...

:)

Blogger bernama Zam ! said...

Reez : :D . thanx comment n follow .

tempoh umur blog zam

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers